SHK

Av Live-Rapportör SHK - 31 december 2012 13:14

Kommer att gå igenom några av Sollefteå Hockeys matcher här nedan!

Årets bottenapp
Det kom riktigt tidigt in på säsongen redan i omgång 5 då man hemma i Niphallen förlorade mot Njurunda med 1-4.

Årets bästa insats utan att plocka med sig några poäng
Det var när man spelade mot Sundsvall söndag den 21 oktober.   Man ledde efter cirka halva matchen med 3-0,  man förlorade till slut matchen med 4-6.  Det var en riktigt hedersam förlust då man gjorde en jättebra insats mot seriens jättar.

Årets antiklimax
Var när man söndag den 26 oktober spelade mot Kramfors alliansen.  Man ledde matchen med 5-4 och man såg ut att gå mot en viktig tre poängare när Kramfors Niklas Nilsson kvitterade med 22 sekunder kvar av tredje perioden. Sedan avgör Kramfors 27 sekunder in på förlängningen.

Årets bästa seger
Den segern kom när man tisdag den 11 december besegrade Njurunda hemma med 5-1.   Vad som var extra roligt med den segern var att man vann efter att man gjort en riktigt bra match.  Samma match så gjorde ju Patrik Söderholm comeback i SHKtröjan och som han gjorde det 3 mål och ett äkta Hat Trick.

Av Live-Rapportör SHK - 31 december 2012 13:11

Tabell efter 28 omgångar

Lite senare idag ska jag sammanfatta Sollefteå Hockeys säsong!

Av Live-Rapportör SHK - 31 december 2012 12:00

Man kan om man loggar in på Sollefteås matcher på everysport efter varje match dela ut poäng.
Nu är det avgjort vem som vann höst omgången som Sollefteå Hockeys spelare enligt de som röstat på everysport.

Grattis Björn Zetterberg-Bengtsson som blev höstens bästa Sollefteå spelare enligt dom som röstat på everysport.

Topp 15

Nu hoppas jag fler går in på everysport.com och röstar när vi ska utse våromgångens bästa spelare i Sollefteå Hockey.

Av Live-Rapportör SHK - 30 december 2012 15:45

Sammanfattning i Sollefteå Hockey synvinkel
Man förbättrade sig poängmässigt plus att man släppte in färre mål.  En klar förbättring i period 3

andra halvan av serien.

Av Live-Rapportör SHK - 30 december 2012 11:45

Sammanfattning ur Sollefteå Hockey synvinkel
Man gjorde fler mål i period 2 under omgångarna 15 till 28.  Poängmässigt blev det exakt samma siffror som man hade efter 14 omgångar.

Av Live-Rapportör SHK - 29 december 2012 20:33

Jag kommer i 2 dagar dela upp alla periodresultat från omg 15 till 28 så att varje period räknas som en match. Plus jag gör en sammanfattning för hela grundserien. På så vis kan vi få fram intressant information hur bra som man verkligen är i respektive period.

Av Live-Rapportör SHK - 25 december 2012 22:15